Μπορεί ο Rosberg να είδε τον team-mate του να είναι πιο γρήγορος κατά 6 δέκατα του δευτερολέπτου στο Q3 και να παίρνει εύκολα την pole position, όμως ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος.

Η διαφορά στον χρόνο δεν αντιπροσωπεύει την διαφορά στον ρυθμό. Σίγουρα ο Lewis ήταν γρήγορος, αλλά οι γύροι μου δεν πήγαν όπως εγώ ήθελα, έτσι δεν ανησυχώ καθόλου για τον ρυθμό, ειλικρινά.

Η δαιμονιώδης απόδοση του Hamilton στις κατατακτήριες δοκιμές δεν επηρέασε τον Γερμανό πιλότο, ο οποίος συνεχίζει να είναι αισιόδοξος και θεωρεί πως με την απαραίτητη συγκέντρωση θα καταφέρει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο αγώνας είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα και ίσως μπορέσω να αντιστρέψω την κατάσταση. Την Παρασκευή στις ευθείες ο ρυθμός μου ήταν αρκετά ισχυρός και πιστεύω ότι θα φανεί στον αγώνα αύριο. Χωρίς καμία αμφιβολία θα δώσω το καλύτερο του εαυτού μου, ενώ θα προσπαθήσω να προσφέρω καλό θέαμα για όλους.

Αύριο ξεκινάει ένα νέο ταξίδι για τον Nico Rosberg στον κόσμο της Formula 1 και θέλει να συνδυάσει την 10η χρονιά παρουσίας του στο grid του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος με ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να καταφέρει να θέσει το πρώτο λιθάρι για την κατάκτηση του πολυπόθητου σε αυτόν τίτλου.