Η Bentley παρουσίασε στη Γενεύη μερικές διαφοροποιήσεις για τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της, μαζί με ένα νέο concept.

Το EXP 10 Speed 6 (απεικονίζεται στην κεντρική και την κάτω φωτογραφία), είναι ένα διθέσιο σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων το οποίο εκφράζει το όραμα της Bentley για το μέλλον, σύμφωνα με την εταιρεία.

Επιπλέον, η Bentley φρόντισε να τονίσει το σπορ και συνάμα πολυτελή χαρακτήρα των Continental, εισάγοντας κάποιες αλλαγές:

Η Continental GT ανανεώθηκε σχεδιαστικά με εξωτερικές λεπτομέρειες όπως ο καινούριος μπροστινός προφυλακτήρας και τα ανασχεδιασμένα ψυγεία. Το εσωτερικό επίσης έχει δεχτεί τροποποιήσεις σε αρκετά σημεία, με μερικά από αυτά να είναι το τιμόνι, ο πίνακας οργάνων και τα paddles του κιβωτίου ταχυτήτων. Επίσης οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να πλέον να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες διαθέσιμες αποχρώσεις.

Το εξάλιτρο twin turbo W12 μοτέρ έχει αναβαθμιστεί και αυτό, αποδίδοντας πλέον 590 ίππους αντί για 575. Η ροπή έχει επίσης αυξηθεί, από τα 700 στα 720 Nm.

H τετράπορτη Continental Flying Spur έχει δεχτεί και αυτές μερικές αισθητικές τροποποιήσεις στο εσωτερικό, το οποίο επίσης έχει και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Επιπλέον, η Flying Spur θα είναι και αυτή διαθέσιμη σε νέα χρώματα, όπως η GT.

Tην αποστολή της Bentley στη Γενεύη ολοκληρώνει η Mulsanne Speed, το υπερπολυτελές αυτοκίνητο επιδόσεων των 6.75 λίτρων και 305 km/h τελικής.

Bentley EXP 10 Speed 6 - 2
Η μπροστινή όψη του EXP 10 Speed 6