Μοντέρνο, δυναμικό, εκφραστικό. Έτσι περιγράφει η Skoda το επόμενο Fabia, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστούμε σε ένα μόλις επίσημο σκίτσο, που παρόλα αυτά μας δίνει μια μικρή ιδέα για το τελικό αποτέλεσμα.

Η απαλές καμπύλες του προηγούμενου μοντέλου έχουν αντικατασταθεί από πιο έντονες ακμές, με σαφείς επιρροές από το πρωτότυπο VisionC. Η σημαντικότερη όμως αλλαγή αφορά τις αναλογίες. Η Skoda ανακοινώνει ότι το νέο Fabia θα είναι 9 ολόκληρα εκατοστά πιο πλατύ και 3 εκατοστά πιο χαμηλό σε σύγκριση με την τωρινή γενιά.

Το δελτίο τύπου ολοκληρώνεται με μια αναφορά στο εσωτερικό, το οποίο χαρακτηρίζεται ως ευπροσάρμοστο, με επιλογές εξατομίκευσης.

[inpost_gallery thumb_width=”545″ thumb_height=”325″ post_id=”4925″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” js_play_delay=”3000″ id=”” random=”0″ group=”1″ border=”” type=”yoxview” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” sc_id=”sc1405615164431″]
Πατήστε για μεγέθυνση

Αν και δεν γίνεται λόγος για την ημερομηνία παρουσίασης, το πρόσφατο ιστορικό του Volkswagen Group (Passat) μας κάνει να πιστεύουμε ότι εντός του επόμενου μήνα θα έχουμε στα χέρια μας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, με την πρώτη παρουσίαση να γίνεται πιθανότατα στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.