Με την ευκαιρία της νίκης της ομάδας στον διεθνή διαγωνισμό Formula Student Czech 2014, η UoP Racing, η ομάδα Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλεί στην εκδήλωση-παρουσίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου (Ιουλιανού 33-35, 3ης Σεπτεμβρίου 74-78 & Πατησίων, Συγκρότημα Capitol).

Το ηλεκτρικό όχημα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα και κατέλαβε τη πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του πρόσφατου διεθνούς διαγωνισμού! Στην εκδήλωση θα δείτε το μονοθέσιο από κοντά και θα ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του από τους φοιτητές που το κατασκεύασαν!

Αμέσως μετά την παρουσίαση, θα έχουμε πολλά να πούμε για τη UoP Racing και τη νίκη της στην Τσεχία, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και τη διαδικασία σχεδιασμού και εξέλιξης των μονοθεσίων της.

Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε το περσινό μας θέμα-αφιέρωμα στην ομάδα, για να θυμηθείτε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τους διαγωνισμούς Formula Student.

Και κάντε και ένα like στη σελίδα της UoP Racing στο facebook, ή ένα follow στο twitter, για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα τους αλλά και για να δείξετε ότι στηρίζετε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια!