Είμαι βέβαιος πως ο Max είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας, μετά γενναία προσπάθειά του να περάσει σουβλάκι τη Lotus του Grosjean.
#τουλάχιστον #τα #έκανε #χωριάτικη

Αντιγράφοντας μάλιστα τόσο πετυχημένα την τεχνική του ασθενοφόρου όντας πίσω από τη Ferrari, με έπεισε πως είναι λάτρης και του ελληνικού τρόπου οδήγησης.
#live #your #myth #in #Greece

Κρίμα για μία ακόμη φορά που λείπει ο Τάκης και δε θα ακούσουμε πως η υπηκοότητα του Rosberg είναι αυτή του ΓερμανοΦινλανδοΜονεγάσκου, ειδικά μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο Πριγκιπάτο.
#Nico #σκίσε #τα #διαβατήρια

“Μα τι κάνετε; είστε τρελοί;” φώναξε ο Dennis στο Lauda αλλά εκείνος δεν πρόλαβε καν να απαντήσει, μιας και ο Βρετανός έτρεξε για να πανηγυρίσει τους πρώτους υπερπολύτιμους βαθμούς για τη McLaren-Honda.
#τιμημένα #γηρατειά

Ο Alonso παίρνει ποινή ενώ για παρόμοιο συμβάν με τον Kimi, ο Ricciardo τη βγάζει καθαρή. Ο Φινλανδός έχει φτάσει ξεκάθαρα πλέον στο στάδιο όπου περνάει απαρατήρητος και από τους αγωνοδίκες.
#τόσο #iceman #πια

Άμα συνεχίσει έτσι δε, η μόνη ατυχία που θα μπορεί να επικαλεστεί θα είναι πως οι ομάδες αγωνίζονται ακόμη με δύο οδηγούς.
#τις #συγκρίσεις #μου #μέσα

Ο Arrivabene πάντως μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που δεν τον ανάγκασε να δώσει πανελλήνιες φέτος και θα τη βγάλει καθαρή μόνο με homework.
#του #χρόνου #τώρα

Για μερικά δευτερόλεπτα δεν τους βγήκαν οι υπολογισμοί μας ενημέρωσε ο Toto και άρχισα να αναλογίζομαι πόσο σωστός ήταν τελικά ο Jean Todt με τα χρονόμετρα χειρός.
#είναι #γάτα #ο #κοντός

Ενώ αναμένεται στον Καναδά να γίνει και η επίσημη απονομή δικαιοσύνης στον Lewis εκ μέρους της Mercedes, βραβεύοντας τον σαν ηθικό νικητή του Monaco.
#superleague #το #κάνατε

Η μοναδική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ για τις γεμάτες κατανόηση -σε σημείο απελπισίας- δηλώσεις του Lewis μετά τον αγώνα, είναι να του χορήγησαν διπλή δόση αναισθητικών όπως και στον Alonso.
#κάνει #τη #μνήμη #αόρατη

Από την άλλη, οι πανηγυρισμοί του Nico μπορούν να συγκριθούν μόνο με τους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστή, μετά από πέτσινο penalty…
#σεμνάαα

Αφήστε που τον έχω ικανό να σιγοψιθύρισε μετά στον Hamilton πως: “σκέψου το Grand Prix του ’88 και πως τώρα έχεις ένα ακόμη κοινό με το είδωλό σου…”
#να #δείτε #που #θα #γούσταρε

Με προβλέψεις όπως “όλα μπορούν να γίνουν μέχρι το τέλος” και “θα είναι κρίμα να χάσουμε λόγω διαφημίσεων κάποιο συμβάν ή τα pit stop”, έχουμε αρχίσει τα τηλέφωνα στους ραδιοσταθμούς για να πάρει στοιχηματική εκπομπή για το ποδόσφαιρο ο Σεϊτανίδης.
#μιλάμε #για #ρέντα

Συγκινητική η προσπάθειά του πάντως να συμπάσχει μαζί μας, σχολιάζοντας: “μα είναι ανάγκη να συμβαίνουν όλα όταν έχουμε διαφημίσεις;”
#με #διαφημίσεις #ανά #δέκα #γύρους #ΝΑΙ

Εδικά το τελευταίο διάλειμμα κράτησε τόσο πολύ, που πίστεψα πως θέλουν να μας κρύψουν ότι ο Hamilton πάρκαρε το μονοθέσιο και το έβαψε μπλε για να το πετάξει στη θάλασσα.
#δεν #ήθελε #και #πολύ

Καθόλου γκρινιάρης και με καλή αίσθηση του χιούμορ πιστεύει o Alonso πως πρέπει να είναι ο ιδανικός teammate. Πάντως αν ο Ισπανός πάθαινε ότι και ο Lewis στο Monaco, παίζει ο Nico να του έδινε τη νίκη μετά απλά και μόνο για να γλιτώσει τη μίρλα.
#no #cry #baby

Μετά το στήσιμο συμβάν, έχω αρχίσει να βλέπω εφιάλτες με τον Μπέο να μιλάει στα Γερμανικά στο κινητό και με το άλλο χέρι να στοιχηματίζει στις ανατροπές μετά τα pit stop.
#Briatore #who?