Στην φετινή σεζόν, ο Max Verstappen έχει εγκαταλείψει στους 6 αγώνες από τους 13 λόγω τεχνικών προβλημάτων. Στη Monza, μετά από μάχη που είχε με τον Felipe Massa, βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις αλλά κατάφερε να πάρει έναν βαθμό.

Ο teammate του, Daniel Ricciardo, δεν είχε τον ίδιο αριθμό προβλημάτων στο μονοθέσιο του κατά την διάρκεια της σεζόν με το Max Verstappen. Τώρα ο Αυστραλός δίνει συμβουλές στον νεαρό Ολλανδό, λέγοντας πως δεν πρέπει να χάσει το κίνητρό του και να συνεχίσει την καλή δουλειά:

Πρέπει απλά να συγκεντρωθεί και να σκέφτεται ότι οδηγάει καλά. Δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι οδηγάει χάλια και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αξιοπιστίας, εξαιτίας της οδήγησης του. Οδηγάει πολύ καλά. Πρέπει να παρακολουθήσει την γενική του εικόνα. Είναι ένας από τους νεαρότερους πιλότους σε αυτό το σπορ, έχει μεγάλο ταλέντο και πολλοί λένε ότι μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα. Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσει σαν κίνητρο. Άμα θέλει και μπορεί θα είναι άνετα για άλλα 15 χρόνια στη Formula 1. Είμαι σίγουρος ότι η ώρα του θα έρθει αν σκέφτεται το αύριο και όχι το σήμερα.