Οι κριτές του F1 GRIP σχολιάζουν το τριήμερο του Montreal με τις σημαίες τους…

green

Χωρίς ιδιαίτερο σασπένς για τη νίκη, αλλά με πολύ ενδιαφέρον στις πιο πίσω θέσεις… Βοηθάει πάντα και η ομορφιά της πίστας στο Montreal!

green

Επιτέλους καλός αγώνας για τον Raikkonen… κι ας είχε την άτυχη στιγμή με το τετ-α-κε στη φουρκέτα. Έτσι να είναι κάθε φορά και θα υπάρχει αποτέλεσμα.

green

Εντυπωσιακό το comeback από τον Vettel, που ξεκίνησε πολύ πίσω, για να ανέβει τόσες θέσεις στο grid μέσω στρατηγικής και προσπερασμάτων εντός πίστας.

black_orange

Η κατρακύλα της McLaren-Honda είναι αυτή τη στιγμή προσβλητική για τους μεγάλους οδηγούς που έχει στη διάθεσή της και την ίδια την ιστορία της ομάδας… Δεν ξέρουμε πόσα «tokens» χρειάζονται να ξοδευτούν για να αλλάξει κάτι, αλλά ας κινηθούν προς μια κατεύθυνση έστω: Ταχύτητα ή Αξιοπιστία. Ταυτόχρονα και τα δύο δεν μοιάζει να τα πετυχαίνουν σύντομα…

green

Να πούμε την αλήθεια, μπορεί να ήμασταν αφηρημένοι ή να βλέπαμε άλλες θέσεις περισσότερο, αλλά δεν καταλάβαμε και πολύ πώς ήρθε το βάθρο για Bottas και Williams! Εύγε έτσι κι αλλιώς…

green

Άξιος φυσικά και ο Massa, που έδωσε τις μάχες του στην πίστα και είχαμε κάτι επιπλέον να ασχολούμαστε.

red

Αυτά τα συμπαθέστατα καστοράκια (ή ό,τι είναι τελοσπάντων!) που διασχίζουν θαρραλέα κάθε χρόνο την πίστα του Montreal μας αγχώνουν ιδιαίτερα… Κυρίως για τα ίδια τα καστοράκια!

blue

Βέβαια όλα αυτά… 40 και πλέον δευτερόλεπτα πίσω από τις Mercedes. Δεν το λες και καλό νέο για το πρωτάθλημα γενικά…

yellow_red

Επειδή… ρόδες είναι και γυρίζουν, καλό είναι γενικά οι οδηγοί να μην υπερβάλλουν στις δηλώσεις τους για λάθη συναθλητών τους. Έτσι, από την οργή του Monaco, βρέθηκε στη «συγγνώμη» του Montreal o Grosjean.

chequered

Ο Hamilton λειτούργησε το Σαββατοκύριακο του Καναδά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα περίεργο στο Monaco. Δεν είχε καν την υπερβολική αντίδραση να θέλει να διαλύσει τους πάντες, που ίσως τον οδηγούσε σε υπερβολές. Απόλυτος έλεγχος ανά πάσα στιγμή και η καλύτερη επένδυση ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Για να δείτε όλες τις σημαίες και τις επεξηγήσεις τους πατήστε Εδώ