Οι κριτές του F1 GRIP σχολιάζουν το τριήμερο του Interlagos με τις σημαίες τους…

green

Τα καλά του αγώνα; Η ωραία απογευματινή ώρα και οι μάχες κάπου πίσω για τη 10άδα…

yellow

Γιατί για το βάθρο, συγκίνηση ουδεμία…

green

Το ενδιαφέρον με τον αγώνα του Verstappen αυτή τη φορά είναι ότι ο νεαρός αντιμετώπισε προβλήματα χειρισμού με το μονοθέσιό του, προσαρμόστηκε, επανήλθε δυναμικά και κατάφερε να ανεβεί ξανά κάποιες θέσεις. Αυτή η αλλαγή ψυχολογίας εντός αγώνα είναι προσόν κορυφαίων οδηγών.

green

Ωραίες κινήσεις σε μονομαχίες για μια ακόμα φορά από τον Nasr, ο οποίος όμως από κάποια στιγμή κι έπειτα πρέπει να χαλάρωσε την πίεση είτε με δική του απόφαση είτε μετά από εντολή της ομάδας. Από τους λιγότερο προβεβλημένους οδηγούς αναλογικά με τα δείγματα που έχει δώσει.

yellow

Η μάχη που δεν είδαμε ποτέ… Button vs Alonso. Δεν ξέρουμε αν δεν είχαν όρεξη να παλέψουν μεταξύ τους, αν η ομάδα είχε δώσει εντολή ή απλά οι θέσεις τους ήταν αδιάφορες, πάντως θα θέλαμε πολύ να δούμε αυτούς τους δύο να διασκεδάζουν λίγο για τη θέση Νο 15, χωρίς πίεση.

black_white

Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι τα ατυχήματα που ΔΕΝ γίνονται δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνονταν σε άλλη τυχαία στιγμή… Η διαδικασία απομάκρυνσης του μονοθεσίου του Sainz ήταν τουλάχιστον αμφιλεγόμενη και το «εκτός αγωνιστικής γραμμής» είναι αστεία δικαιολογία για χαλαρότητα.

green

Θα λέγαμε πάλι για τη McLaren κάτι, αλλά η εικόνα του Alonso στο καρεκλάκι εν μέσω περιόδου κατατακτήριων είναι πλέον θρυλική και τους λέμε σχεδόν κι ευχαριστώ…

blue

Μπορεί το προσπέρασμα του Verstappen επί του Perez να ήταν εντυπωσιακό, όμως ο Μεξικάνος ήταν αυτός που έκανε ήρωα τον νεαρό Ολλανδό, αφού έδειξε μεν σκληρή στάση στο πρώτο κομμάτι της στροφής, αλλά μετά άφησε τον χώρο για να χωθεί η Toro Rosso.

yellow_red

Περίεργη η άρνηση της Mercedes να δοκιμάσει κάτι άλλο στη στρατηγική του Lewis, αν και το ζήτησε ο ίδιος. Ίσως φοβήθηκαν την απειλή του Vettel πιο πίσω;

chequered

Κλασική νίκη Rosberg, με φόρα από την pole. Πανάξια, με πολύ γρήγορο ρυθμό και με χαρακτηριστικό πείσμα στην εκκίνηση. Ο Nico οδηγά εμφανώς πιο απαλευθερωμένα και κάνει ό,τι μπορεί για να προετοιμάσει το έδαφος της μεγάλης μάχης του 2016. Ένα δυνατό τελείωμα το 2015 θα αποτελέσει σημαντικό όπλο ψυχολογίας απέναντι στον Lewis, ενώ δίνει και στην ομάδα το κίνητρο να τον δει εξίσου σοβαρά με τον team mate του όσον αφορά στο ποιός μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα του χρόνου.

Για να δείτε όλες τις σημαίες και τις επεξηγήσεις τους πατήστε Εδώ