Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν έντονες φημολογίες πως επρόκειτο να γίνουν αλλαγές στη Haas, αλλά τελικά η αμερικανική ομάδα πήρε την απόφαση της. Ο Gene Haas και ο Günther Steiner αποφάσισαν να στηρίξουν τους δυο πιλότους τους, Romain Grosjean και Kevin Magnussen και αυτοί θα παραμείνουν και για το 2019. Ο Romain Grosjean βρίσκεται στη Haas από το 2016, ενώ ο Kevin Magnussen βρίσκεται από το 2017 στην ομάδα. Μόνο στην τρίτη σεζόν της, η Haas F1 Team είναι σήμερα στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με 76 βαθμούς, 15 βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση της Renault και με πλεονέκτημα 18 βαθμών έναντι της έκτης θέσης της McLaren. Η ομάδα της Haas F1 τερμάτισε στην όγδοη θέση των κατασκευαστών το 2016 και το 2017, αλλά αύξησε δραματικά την εξέλιξη της κάθε χρόνο, από 29 βαθμούς το 2016 σε 47 βαθμούς το 2017, με στόχο να σπάσει το φράγμα των 100 βαθμών το 2018. O Günther Steiner πριν λίγη ώρα στην ανακοίνωση των οδηγών δήλωσε:

Από την αρχή απαιτήσαμε έμπειρους οδηγούς να επιταχύνουν την ανάπτυξη του μονοθεσίου και της ομάδας μας και έχουμε δύο πολύ καλούς και έμπειρους οδηγούς, τους Romain Grosjean και Kevin Magnussen. Έχουμε βελτιωθεί δραστικά από πέρυσι σε φέτος και το να διατηρήσουμε τους δύο οδηγούς ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Νομίζω ότι το φράγμα των 100 βαθμών θα πρέπει να είναι ο στόχος και θα σπάσει και θα το κάνουμε μαζί με τον Romain και τον Kevin. Οι οδηγοί μας πιέζουν ο ένας τον άλλο για να είναι καλύτεροι και η αλληλεπίδρασή τους μας επιτρέπει να είμαστε καλύτεροι. Δεν είναι τυχαίο ότι στη δεύτερη χρονιά τους ως ομόσταυλοι, η Haas F1 Team έχει το καλύτερο της έτος. Διατηρώντας μαζί μας τον Romain και τον Kevin, επιδιώκουμε να πάμε ακόμα καλύτερα το επόμενο έτος.

Ο Γάλλος πιλότος Romain Grosjean που θα διανύσει τελικά του χρόνου την ένατή του σεζόν στην Formula 1 λέει:

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα σε τόσο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και για κάποιον που βρίσκεται εδώ από την αρχή, παίρνω πολύ υπερηφάνεια από τον χρόνο, την προσπάθεια και τις θυσίες που έχουμε καταβάλει όλοι για να κάνουμε Haas F1 Team να είναι τόσο ανταγωνιστική. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την ομάδα της Haas F1 και θα εκπροσωπώ τη Haas Automation και όλους τους συνεργάτες μας. Ο Gene Haas έχει δημιουργήσει κάτι πολύ ιδιαίτερο – κάτι που μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο – και είναι τιμή να είμαστε ένα μέρος αυτής.

Ο Kevin Magnussen θα παραμείνει στην Haas του χρόνου και μετά την ανανέωση του συμβολαίου είπε:

Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που είμαι εδώ στην ομάδα της Haas F1. Αυτή είναι μια ομάδα γεμάτη με αγωνιστές και όλοι αγωνιζόμαστε για το ίδιο πράγμα. Δεν υπάρχει γραφειοκρατία και όλα είναι πολύ απλά. Ο Gene Haas έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα και αυτός και ο Guenther Steiner δημιούργησαν ένα πολύ αποτελεσματικό περιβάλλον που παίρνει το καλύτερο από τους ανθρώπους του. Όλοι πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και γι ‘αυτό έχουμε πετύχει όλα αυτά.