Με 1-2 της Racing Engineering στο grid ξεκίνησε ο δεύτερος αγώνας του GP2 στην Ουγγαρία. Ο King ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη φορά τον αγώνα της Κυριακής από την pole, με τον Norman Nato δίπλα του, τον Matsushita τρίτο, τον Pic τέταρτο και τον Marciello πέμπτο.

Στην πρώτη στροφή, ο King έμεινε στην πρώτη θέση, παρά μία μέτρια εκκίνηση. Ο Sirotkin έκανε εκπληκτική εκκίνηση από την έκτη θέση και ανέβηκε δεύτερος, μπροστά από τον Nato. Πιο πίσω, ο Giovinazzi ακούμπησε τον Matsushita, με τους δύο να πέφτουν στην πέμπτη και την έκτη θέση. Στη δεύτερη, ο τέταρτος Pic έκανε τετακέ και πίσω έγινε χάος. Ο Lynn, o Ghiotto, o Matsushita και ο Malja είχαν επαφές και όλοι τους, με εξαίρεση τον Malja εγκατέλειψαν. Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα, με την πρώτη οκτάδα ως εξής: King, Sirotkin, Nato, Giovinazzi, Evans, Markelov, Rowland και Gasly.

Στην επανεκκίνηση, ο King έκανε λάθος στην προτελευταία στροφή και έδωσε μία εκπληκτική μάχη με τον Sirotkin, με νικητή τελικά τον Ρώσο, έπειτα από ένα προσπέρασμα από την εξωτερική της τρίτης στροφής! Ο Giovinazzi μπήκε στα pit για αλλαγή αεροτομής και έχασε κάθε ελπίδα για βαθμολόγηση.

Χωρίς ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις συνεχίστηκε ο αγώνας. Ο Sirotkin πήρε την πολυαναμενόμενη πρώτη φετινή του νίκη, με τον Jordan King να φτάνει για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή στο βάθρο, αυτή τη φορά όμως όχι στο ψηλότερο σκαλί του. Ο Norman Nato ανέβηκε για πρώτη φορά μετά το Μονακό στο βάθρο. Ο Αrtem Markelov έκανε ένα από τα ελάχιστα προσπεράσματα στον αγώνα, περνώντας τον Mitch Evans για την τέταρτη θέση. Ο Rowland τερμάτισε έκτος, με τον Pierre Gasly στην έβδομη θέση και τον Raffaele Marciello όγδοο.

Pos.DriverTeamGap
1Sergey SirotkinART Grand Prix
2Jordan KingRacing Engineering4.9
3Norman NatoRacing Engineering7.5
4Artem MarkelovRUSSIAN TIME8.9
5Mitch EvansCampos Racing14.1
6Oliver RowlandMP Motorsport15.2
7Pierre GaslyPrema Powerteam16.6
8Raffaele MarcielloRUSSIAN TIME20.9
9Sergio CanamasasCarlin25.9
10Sean GelaelCampos Racing30.8
11Daniel de JongMP Motorsport32.5
12Nicholas LatifiDAMS35.1
13Marvin KirchhoferCarlin36.9
14Gustav MaljaRapax39.6
15Philo Paz ArmandTrident46.4
16Nabil JeffriArden International60.8
17Antonio GiovinazziPrema Powerteam61.9
Jimmy ErikssonArden International
Nobuharu MatsushitaART Grand Prix
Arthur PicRapax
Alex LynnDAMS
Luca GhiottoTrident