Ο Max Verstappen έκανε νέες δηλώσεις για το ατύχημα του πρώτου γύρου στο Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο Ολλανδός ήταν ένας από τους τέσσερις εμπλεκόμενους, μαζί με τους Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen και Fernando Alonso.

To συμβάν εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες, οι οποίοι αποφάσισαν να μην τιμωρήσουν κάποιον οδηγό. Στην εξέταση ήταν παρόντες και οι Verstappen, Vettel και Raikkonen, ούτως ώστε να εξηγήσουν τι συνέβη.

Ο οδηγός της Red Bull ρωτήθηκε αν ο Vettel παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε στη συνάντηση με τους αγωνοδίκες και τους δύο συναθλητές του:

Όχι. Είπε κάτι του τύπου: «Ναι, εκ των υστέρων διαπιστώνω πως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά». Αλλά ό,τι έγινε, έγινε.

Ο Vettel παλεύει για το πρωτάθλημα, οπότε δεν παίρνεις τόσο μεγάλο ρίσκο όταν ξέρεις πως ο Hamilton είναι πέμπτος. Αν αυτό είχε συμβεί με το Hamilton, θα ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία. Από τη δική του πλευτά, δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό.

Aυτή ήταν η έβδομη εγκατάλειψη του Verstappen στο φετινό πρωτάθλημα, τέσσερις εκ των οποίων οφειλόταν σε μηχανικά προβλήματα. Ο Ολλανδός είναι έκτος στη βαθμολογία, σε ισοβαθμία με το Sergio Perez.